[Twisted-Python] dont get ssl Server working

raja pavankumar rajainnov at gmail.com
Thu Aug 21 07:05:55 EDT 2008

AS part of my buildbot setup, I am executing a shell command in the slave
environment. (This has been coded as part of the master.cfg file)

This command is failing
f1.addStep(shell.ShellCommand, description= "chdir", command= ['cd',

******* Log Says *************

Upon execvpe cd ['cd', './tempGitBranch'] in environment id -1214057092:
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/twisted/internet/process.py",
line 772, in __init__
    os.execvpe(command, args, environment)
  File "/usr/lib/python2.4/os.py", line 350, in execvpe
    _execvpe(file, args, env)
  File "/usr/lib/python2.4/os.py", line 379, in _execvpe
    func(fullname, *argrest)
OSError: [Errno 2] No such file or directory

**************** Log End *************

This command is succeeding (means that directory is present in the

f1.addStep(shell.ShellCommand, description= "list", command= ['ls', '-al',

On 8/21/08, fhauck at srcpsolutions.com <fhauck at srcpsolutions.com> wrote:
> I will be out of the office from 08/15/2008 to
> 08/25/2008
> If this is urgent please contact rgrizzaffi at srcpsolutions.com
> _______________________________________________
> Twisted-Python mailing list
> Twisted-Python at twistedmatrix.com
> http://twistedmatrix.com/cgi-bin/mailman/listinfo/twisted-python
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://twistedmatrix.com/pipermail/twisted-python/attachments/20080821/2f7ab185/attachment.htm 

More information about the Twisted-Python mailing list